Kozan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu

Kozan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu

ABONE OL
Mayıs 22, 2024 14:16
Kozan’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yıl dönümünü tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de hafta boyunca düzenlenen programla kutlandı. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı stadyumda halkla birlikte
heyecanla kutlandı. Vatandaşlar stadyumdaki kutlamalara yoğun ilgi gösterdiler.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı stadyumda halkla birlikte heyecanla kutlandı. Vatandaşlar stadyumdaki kutlamalara yoğun ilgi gösterdiler.
Kutlamalar 15 Mayıs Çarşamba günü Şehit Kaymakam Saim Bey’in mezarına bayrak asma ve gençlik yürüyüşü ile başladı. 16 Mayıs Perşembe günü gençlik buluşması gerçekleşti.
Kutlamalar 19 Mayıs Pazar günü Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk konulmasıyla devam etti. Gençlik yürüyüşünün ardından Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumundaki programla devam etti.
Kozan İsmet Atlı Şehir Stadyumdaki program Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının başladı. Ardından Kozan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kürşat Gültekin günün anlam ve önemini belirten konuşma yapmasıyla devam etti. Gültekin konuşmasında “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarına hoş geldiniz. Bugün dört tarafı düşman işgaline uğramış aziz vatanımızın kurtuluşu için Sarı saçlı, mavi gözlü devin Samsun’a çıktığı gün. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bugün benim doğum günüm” dediği gün. Hepinizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlu olsun. Ne Mutlu Türküm diyene” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r