Kozan’ın yeni buluşma  noktası: Vocso Coffee Açıldı

Kozan’ın yeni buluşma noktası: Vocso Coffee Açıldı

ABONE OL
Ağustos 11, 2024 14:53
Kozan’ın yeni buluşma  noktası: Vocso Coffee Açıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan’da modern kafe kültürüne yeni bir soluk getiren Vocso Coffee, görkemli bir açılış programıyla kapılarını kahve severlere açtı. İşletmeciliğini Kadriye Bozkurt’un üstlendiği Vocso Coffee, coşkulu bir kalabalık eşliğinde düzenlenen açılış töreniyle kahve tutkunlarını ağırlamaya başladı.
Açılış törenine Kozan’ın önde gelen isimleri katılarak ilçenin yeni cazibe merkezine desteğini sundu. Kozan Belediye
Başkanı Mustafa Atlı, MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, Kozan Ticaret Borsası Meclis Başkanı Süleyman Delibaş ve daha birçok
davetli, Vocso Coffee’nin açılışında hazır bulundu.


şişli escort
Törende konuşma yapan Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, ilçede modern kafe kültürünün gelişmesine katkıda
bulunacak olan Vocso Coffee’nin hayırlı olmasını diledi ve işletme sahiplerine bol kazançlar temennisinde bulundu. Hayallerini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren işletme sahibi Kadriye Bozkurt ise açılışa katılan tüm misafirlere ve Kozan halkına teşekkürlerini iletti.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek Vocso Coffee’nin açılışı gerçekleşti. Açılış sonrası davetlilere, Vocso
Coffee’nin lezzetli ikramları ve hoş atmosferi eşliğinde keyiflidakikalar yaşatıldı. Andıl Caddesi Stadyum yanı Total Petrol bitişiğinde yer alan Vocso Coffee, modern tasarımı ve ferah atmosferi ile misafirlerine keyifli bir ortam sunuyor.

Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Vocso Coffee’de, klasik kahve seçeneklerinin yanı sıra özel harman kahveler, soğuk-sıcak kahveler, sıcak içecekler atıştırmalıklar, taze sıkılmış ürünler ve tatlılar da mevcut.
Vocso Coffee, sadece kahve keyfi yapmak isteyenler için değil, aynı zamanda arkadaşlarınızla ve ailenizle keyifli vakit geçirmek isteyenler için de ideal bir mekan. Geniş ve rahat oturma alanları ile Vocso Coffee, şimdiden en çok uğrak yeri olacak gözde mekanların başında olmaya aday.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r