Kozan Kent Konseyi Başkanlığı’na Mehmet Can Karaoğlan seçildi

Kozan Kent Konseyi Başkanlığı’na Mehmet Can Karaoğlan seçildi

ABONE OL
Temmuz 1, 2024 12:42
Kozan Kent Konseyi Başkanlığı’na Mehmet Can Karaoğlan seçildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Kent Konseyi 7. Olağan seçimli genel kurulu, 28 Haziran Cuma günü Millet Bahçesi Kültür Salonunda yapıldı. Açık oylamayla yapılan seçimde Diş Hekimi Mehmet Can Karaoğlan Kent Konseyi Başkanlığı’na seçildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan seçin divanın oluşturulmasıyla devam etti. Divan Başkanlığı’na Mustafa Sırkıntı seçilirken kâtip üyeliklerine Burak Kamalı ve Ayhan Yıldırım seçildi. Divan Başkanı Mustafa Sırkıntı daha önce Kent Konseyi Başkanlığı yapan Süleyman Sezen, Ömer Faruk Kaymaz ve Derya Tüfekli’ye çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Tüm STK’larla el ele vereceklerini ve Kozan’ın kalkınması yönelik proje hazırlayacaklarını dile getiren Kent Konseyi Başkanı Mehmet Can Karaoğlan “Ortak paydası Kozan olan değerli yol arkadaşlarım hepinizi saygıyla selamlıyorum. Kozan’ın bir çok sorununa çözüm arayacağız. Kozan Kaymakamlığı, Kozan Belediyesi başta olmak üzere tüm kamu kurumlarını ve STK’ları kucaklayacağız. Gönül birliği kuracağız. Kozan’ın gelişmişlik seviyesine katkı sunacağız. Gençlerimize sahip çıkacağız. Sosyal ve kültürel alanda projeler oluşturacağız” dedi.

 

Kent Konseyi Başkanı Mehmet Can Karaoğlan Başkanlığı’ndaki Kent Konseyinin yeni yürütme kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Tevfik Yüceli, Türker Yaşar, Fahriye Bihter Zaimoğlu Onat, Erdi Ünüvar, Utku Has, Talip Dağlı, Erdal Bozkurt, Kadir Kürşat Ocak, Erden Söğüt, Bahar Ocak, Ersan Bozkurt, M. Feyzi Sezen, Ayhan Yıldırım, Güldane Durur, Murat Akdoğan, Hasan Tahsin Gürbüz, Yalçın Kara ve Nezih Karavelioğlu’ndan oluştu. Kozan Kent Konseyi Genel Sekreterlik görevini Tahir Yılmaz’ın yapacağı öğrenildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r