TOKİ AFET KONUTLARININ KURALARI ÇEKİLDİ

TOKİ AFET KONUTLARININ KURALARI ÇEKİLDİ

ABONE OL
Ağustos 23, 2024 01:48
TOKİ AFET KONUTLARININ KURALARI ÇEKİLDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan’a bağlı köylerde 2020-2021 tarihlerinde meydana gelen yangınlar sonucu evleri yanan ve hak sahibi olan vatandaşlar için Mahmutlu Mahallesi’ne TOKİ tarafından yaptırılan afet konutlarının hak sahipleri çekilen kura sonucu belli oldu. Bazı köylerde ise yerinde dönüşüm yapılarak vatandaşların evlerine kavuştuğu öğrenildi.


bahis siteleri
Kozan Sosyal Hizmet Merkezi’nde, 1. Noter huzurunda yapılan kura sonucu 31 hak sahibinden 29’u çekilen kura sonucu dairelerine kavuştular. Kura da çıkmayan 2 kişinin hakkının devam ettiğini belirtildi. Anahtar tesliminin ise ilerleyen günlerde yapılacağı açıklandı. Evlerine kavuşan yurttaşlar “Allah Devletimize zeval vermesin. Çok teşekkür ederiz” dediler.

Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü “Yangın felaketlerinin ardından devletimiz hızlıca vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için tüm imkanlarını seferber etmiştir. Emeği geçen tüm kurumlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

TOKİ Afet Konutlarının Kura çekimine Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürü Gültekin Genç ve hak sahibi olan vatandaşlar katıldılar.

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r