KOZAN’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
  • Son Fikir Gazetesi
  • Genel
  • KOZAN’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

KOZAN’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

ABONE OL
Temmuz 25, 2024 11:09
KOZAN’DA 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ANMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kozan’da da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma etkinlikleri düzenlendi. 15 Temmuz Pazartesi düzenlenen program 15 Temmuz Gazisi Oğuzhan Konurlap’ in 15 Temmuz 2024 tarihinde ikametinde ziyaret edilmesiyle başladı. Ardından 15 Temmuz Şehidi Aytekin Kuru’nun kabri Kozan protokolü tarafından ziyaret edildi.
15 Temmuz Türk Büyükleri ve Demokrasi Meydanında 15 Temmuz konulu Fotoğraf ve Resim Sergisinin düzenlendi. Sirenli araçlar ve Mehteran eşliğinde Göç Yolu Andıl Caddesi girişinden başlayıp, 15 Temmuz Demokrasi ve Türk Büyükleri Meydanına kadar yürüyüş yapıldı.
Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Türk Büyükleri ve Demokrasi Meydanında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program İlçe Müftüsü Mustafa Kaya ve İmam-Hatipliler tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Dua yapılması ile devam etti.
Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü ve Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı günün anlam ve önemini
belirten konuşmalar yaptılar.
Konuşmaların ardından 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik günü ile ilgili sinevizyon gösterisi, Şiir okunması ve Mehteran gösterisiyle program sona erdi. İlçe Müftülüğünce 00.13 te tüm camilerde sela okundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r