ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ALİ ÖZKAN “KOZAN’IN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
  • Son Fikir Gazetesi
  • Belediye
  • ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ALİ ÖZKAN “KOZAN’IN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ALİ ÖZKAN “KOZAN’IN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

ABONE OL
Temmuz 31, 2024 10:43
ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ALİ ÖZKAN “KOZAN’IN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir ve Kozan Belediye Meclis Üyesi Ali Özkan’ın ev sahipliğinde Adana Büyükşehir Belediyesi birim amirleri ve basın mensuplarına yönelik Hurmalı Konakta kahvaltı organizasyonu düzenledi
Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen programda gazeteciler merak ettikleri soruları birim amirlerine yöneltirken, Büyükşehir belediyesinin bölgede gerçekleştirdiği hizmetler hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Önümüzdeki süreçte Kozan için yapılması planlanan projeler hakkında açıklamalarda bulunuldu.
Her zaman sahada ve halkın içinde olduklarına vurgu yapan CHP İl Genel Meclis Üyesi Ali Özkan böylece sorunlarının çözülmesi noktasında daha hızlı yol aldıklarını aktardı.
Adana Büyükşehir Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi veren Meclis Üyesi Özkan “Belediye yapısı 2’ye ayrılıyor. Bir idari yapısı birde siyasi yapısı. İdari ve siyasi yapı ne kadar iyi ilerlerse burada kazanan halkımız olacaktır. Zeydan Başkanımızın önderliğinde bu şekilde ilerliyoruz. Kozan’ın geleceği için mücadelemizi veriyoruz. Eleştiri alıyoruz ama Kozan yoğun bir bölge. Birim amirlerimiz elinden geldiğince Kozan için ne iyi hizmeti sunmaya çalışıyorlar. Kozan’ın yararı için Kozan Belediyesi’nin ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin uyumlu gitmesi gerekiyor. Aldığımız talep ve şikâyetleri birim amirlerine bildiriyoruz. En önemli projelerimizden biri Yedigöze Barajı. Tahmini 2 yılı falan kaldı. Gündemde havalimanı var. Adana’nın değerlerini bir şekilde yok etmeye çalışıyorlar. Adana Otogarı yenilenecek. Otogar projesini mecliste onayladık. 5 tane alt geçit yapılacak. Tramvayla alakalı projeler var. Sporla alakalı projelerimiz var. Uyuşturucu çok türedi. Gençlerimizi ne kadar sporla daha çok buluşturursak emniyet güçlerimize de yardımcı olmuş olacağız.
Rehberlik Araştırma Merkezinin bahçe düzenlemesi ( Eski adıyla İstiklal İlkokulu) yapılan talep üzerine Adana Büyükşehir Belediye ekiplerimizce yapılıyor. Engelli vatandaşlarımız yağmur yağdığında sorun yaşıyordu. Ağlıboğaz İmar sorunun 2. Dosyasını geçen ay mecliste onayladık” dedi.
Kozan ASKİ Bölge Sorumlusu Ataol Öztorun “Eş güdümlü olarak çalışıyoruz. Seçimden bu yana 8 tane ekibimiz Kozan ve köylerinde çalışıyor. Kozan’ın yolları için şikayet alıyoruz. Yedigöze Barajı çok önemli proje. Saimbeyli Caddesi yakında kazılmaya başlanacak. Kozan’ın her yeri kazılacağı için asfalt dökmek istemiyoruz. Şimdilik yama olarak geçiştirmeye çalışıyoruz. Bir mağduriyet var bunun farkındayız. Yedigöze projesi tamamlandıktan sonra bir daha kazmamak üzere asfalt dökeceğiz. Tek gayemiz ve derdimiz Kozan” şeklinde konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r