Türkiye’nin en büyük Balık Ekmek Zinciri “Hamsi Finger” Kozanlıların Hizmetinde
  • Son Fikir Gazetesi
  • Genel
  • Türkiye’nin en büyük Balık Ekmek Zinciri “Hamsi Finger” Kozanlıların Hizmetinde

Türkiye’nin en büyük Balık Ekmek Zinciri “Hamsi Finger” Kozanlıların Hizmetinde

ABONE OL
Eylül 27, 2024 14:37
Türkiye’nin en büyük Balık Ekmek Zinciri “Hamsi Finger” Kozanlıların Hizmetinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin en büyük “Balık “Ekmek” zinciri olan ve deniz ürünleri konusunda iddialı olan, İşletmeciliğini Ünal Korkmaz ve Taner Yıldız’ın yaptığı Hamsi Finger, Kozan’da Çanaklı Mahallesi, Şehit Şefik Uçak Sokak, No:47/ A adresinde (çevre Yolu Üniversite Dönüş’ünde) düzenlenen törenle açıldı. Açılışta adeta Karadeniz havası esti.

Zengin menüsünde hamsiden karidese, mezgitten kalamar ve midye tavaya kadar birçok deniz ürününü sunuyor. Her biri ustalıkla hazırlanan bu lezzetler, restoranın deneyimli ekibi tarafından misafirlere sunuluyor.

Türkiye’nin gözde firmalarından biri olan genç girişimciler Ünal Korkmaz ve Taner Yıldız’ın hizmete açtığı Hamsi Finger’de müşteriler hijyenik bir ortamda balık yemenin keyfini çıkaracaklar.

Açılış konuşması yapan işletmeciler Ünal Korkmaz ve Taner Yıldız “Kozan’da böyle bir işletmenin eksikliğini hissettik. Hamsi Finger firmasını çok araştırdık. Özellikle hijyene ve ürünlerimizin taze olmasına çok önem veriyoruz. Müşterilerimiz hijyenik bir ortamda gönül rahatlığıyla yemeklerini yiyebiliriler” dedi.

Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı “Özellikle ahilik haftasında böyle bir işyerinin açılması dolayısıyla işletme sahiplerini kutluyorum. Kebapçıların yoğun olduğu bir ilçede Balık restoranı açmak cesaret ister. İşletmenin Kozan’a hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Hayırlı işler bol kazançlar dilerim” dedi.

Konuşmanın ardından tören kurdele kesilmesiyle devam etti. Program açılışa katılanlara ekmek arası balık ikram edilmesiyle sona erdi.

Açılışa Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı, Belediye Başkan Yardımcıları Alev Ataş, Özgür Çoban, Belediye meclis üyeleri, MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, Kozan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Can Karaoğlan ve yönetim kurulu üyeleri, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, oda başkanları, Kozan OSB Müdürü Fatih Aydın, mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

 

 

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r