KOZAN SPOR, MERHUM SAMİ AÇIKGÖZ’Ü 27. YILINDA DA UNUTMADI

KOZAN SPOR, MERHUM SAMİ AÇIKGÖZ’Ü 27. YILINDA DA UNUTMADI

ABONE OL
Ekim 25, 2024 10:05
KOZAN SPOR, MERHUM SAMİ AÇIKGÖZ’Ü 27. YILINDA DA UNUTMADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

27 yıl önce elim bir trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Kozan Spor’un Efsane Başkanı Sami Açıkgöz ve Halil İbrahim Sürücü ebediyete intikalinin sene-i devriyesinde Kozan Spor Yönetimi, Futbolcuları ve Açıkgöz Ailesi tarafından Yassıçalı Köyü Kabristanlığında dualarla anıldı.

Merhum Sami Açıkgöz;  Türk futbolunun acı günlerinden biri olan 12 Ekim 1997’de Kilis Spor ile oynayacağı maça giderken Kozan Spor kafilesi elim bir trafik kazası geçirmişti.

Nurdağ yakınlarında ki trafik kazasında kulüp başkanı Sami Açıkgöz ağır yaralanmış, malzemeci Halil İbrahim Sürücü ise hayatını kaybetmişti. Ağır yaralanan Sami Açıkgöz Adana Balcalı hastanesine kaldırılmış tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı.

13 Ekim 1997’de genç yaşta aramızdan zamansızca ayrılan Sami Açıkgöz, evliydi ve arkasında iki yetim bırakmıştı. Azmi, kararlılığı ve futboldaki başarılarıyla Efsane başkan olarak anılmaya başlanan Açıkgöz’ün ölümü başta ailesini futbol camiasını ve kendisini seven herkesi derin bir yasa boğmuştu.

İşte 27 yıl önce “Sami Açıkgöz’ü Unutmayacağız ve Unutturmayacağız” diyen söz veren Kozan Spor Kulübü, Yönetimi ve Futbolcuları sözlerini tuttular. Bugün Sami Açıkgöz’ün kabrini ziyaret ederek karanfiller bıraktılar. Dualarla kendisini yad ettiler. Görev Şehidi Merhum Sami Açıkgöz’ü ve Halil İbrahim Sürücü’yü Rahmet ve Özlemle anıyoruz. Ruhları şad mekanları cennet olsun.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r