Kozan Ticaret Odası Başkanı ve yönetimi belediye başkanlarını ziyaret ettiler

Kozan Ticaret Odası Başkanı ve yönetimi belediye başkanlarını ziyaret ettiler

ABONE OL
Mayıs 9, 2024 08:05
Kozan Ticaret Odası Başkanı ve yönetimi belediye başkanlarını ziyaret ettiler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir, meclis başkanı ve üyeleriyle birlikte Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli belediye başkanlarını makamında ziyaret ederek hem hayırlı olsun dediler hem de bölge için birlikte neler yapabileceklerinin planını konuştular.

Öncelikle Feke Belediye Başkanı Cömert ÖZEN’i makamında ziyaret eden KANDEMİR, “Birlikte Feke’mizle ilgili ekonomi ve ticari projeleri yapacağız. Ticaret Odası olarak her zaman yanınızda olacağız”

Daha sonra Saimbeyli Belediye Başkanı Mahmut DAL’ı ziyaret eden Kandemir, Başkan Mahmut Dal’a bir tablo hediye ederek, “Başkanım yeni görevinizde başarılar diliyoruz. Saimbeyli ilçemizin ekonomi ve ticaretinde projeler üretip ilçemizi marka ilçe olması hususunda biz Ticaret Odası olarak her zaman yanınızda olacağız.” dedi.

Son olarak ta Tufanbeyli Belediye Başkanı Ahmet AKTÜRK’ü ziyaret eden Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir ve meclis üyeleri hediye takdiminin ardından Kandemir “ Başkanım! Biz oda olarak ‘Her ilçemiz bir marka’ sloganımızla yol açıktık ve Tufanbeyli Kuru Fasulyesine de Coğrafi İşaretini kazandırdık, İlerleyen zamanlarda birlikte Tufanbeyli ilçemizde yeni ekonomik, ticari projeler yapacağız. Ticaret Odası olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

Kozan Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir toplumdaki birleştirici rolünü başarıyla yerine getirmeye devam ediyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r