KOZAN OSB MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ VE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

KOZAN OSB MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ VE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ABONE OL
Eylül 26, 2024 08:49
KOZAN OSB MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ GÖRÜŞMELERİ VE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Turgay Uzun ve İ.İ.B.F. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Fatih Çağatay Baz Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, Kozan Kaymakamı ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Bahattin Alp Arslanköylü, OSB Müdürü Fatih Aydın ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Kandemir heyet ile bir araya geldi.
Ziyaret kapsamında gerçekleştirilen görüşmelerde, Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, OKÜ’nün enerji verimliliği ve sürdürülebilirlik konularında hayata geçirdiği projelere değindi. Rektör Prof. Dr. Turgay Uzun, üniversitenin çevre dostu projelere verdiği önemi vurgulayarak, bu projelerin sadece üniversite için değil, aynı zamanda bölge ve ülke için de önemli katkılar sağlayacağını ifade etti. Bu kapsamda başta Kozan OSB Müdürlüğü olmak üzere bölgede yer alan kurumlarla ve işletmelerle çalışmalarını faal şekilde yürüttüklerini belirtti.
Kozan Kaymakamı Bahattin Alp Arslanköylü, enerji alanındaki çalışmaları yakından takip ettiklerini ve bu çalışmalarda üniversite ile hareket etmekten büyük mutluluk duyacaklarını belirtti.
Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Fatih Aydın, sektördeki yenilikler ve sürdürülebilirlik politikaları hakkında heyete bilgi verdi. OSB Müdürü Fatih Aydın: “Kozan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü olarak yenilikçi sanayici modeli ile markalaşma ve etkin bir model ile örnek bir OSB olma yolunda hızla ilerliyoruz. Kurumsal altyapı ile tüm katılımcılara hizmet sunmada Üniversitelerimizle yeni işbirliği ve protokoller gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda bölgesel bir güç olmasına katkıda bulunmak, Kozan ve ülkemiz sanayisi için örnek projeleri hayata geçirmek adına ortak akıl eşliğinde OKÜ ve bölge üniversitelerimiz ile çalışmalarımız devam edecek. Ziyaretlerinden ötürü Rektörümüz Prof. Dr. Turgay Uzun ve Doç. Dr. Fatih Çağatay Baz’ a teşekkür ediyorum.” dedi.
OSB Müdürü ve beraberindeki heyet ile enerji alanında faaliyet göstermekte olan Green Energy ve Bemka Enerji A.Ş. ziyaretlerinde bulundu. Green Energy Genel Müdürü Emrah Demircan heyete yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yaptı. Bemka Enerji A.Ş. Genel Müdürü Selçuk Kakal ise biyokütleden elektrik enerjisi üretim tesisleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Ziyaretler, karşılıklı iş birliği vurgusu ve yapılacak ortak projelere dair iyi niyet temennileriyle sona erdi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r